Αν δείτε προϊόντα TM "TERRA" στο ράφι, μη διστάσετε να τα πάρετε. Ο ατμός ρυζιού δεν αποτελεί εξαίρεση.
Το αφράτο και θρυμματιστό ρύζι θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για κρέας και ψάρι. Θα χρειαστεί μισή ώρα και λίγη από την έμπνευσή σας για να το ετοιμάσετε.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
Τα μασώμενα δισκία Kyo-Dophilus για παιδιά περιέχουν ειδικούς πολιτισμούς bifidobacteria και lactobacilli, χωρίς γάλα, θερμικά σταθερά και ανθεκτικά στο γαστρικό οξύ.
SKU:611194
Καθαρή ποσότητα: 45
Προσφέρουμε προϊόντα συσκευασμένα λιανικής με την επωνυμία Grino και επίσης υπηρεσίες λευκής ετικέτας για συσκευασία υπό την επωνυμία των πελατών μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ελέγξτε τα άλλα προϊόντα μας.
Τα ρεβίθια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων. Η γεύση των ρεβιθιών είναι ελαφρώς γλυκιά, με μια διακριτική ξηρή γεύση, λεπτή και κρεμώδη. Τα ρεβίθια δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλή στην Πολωνία όσο είναι σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Τα ρεβίθια είναι ένα φυτό που αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και έχει επίσης πολύ μεγάλη ποσότητα αμινοξέων απαραίτητων για τη λειτουργία του σώματος. Λόγω του γεγονότος ότι έχει μεγάλη θρεπτική αξία, είναι πολύ πολύτιμο για ολόκληρο το σώμα.
Οι νήματα μας χρησιμοποιούνται στην ύφανση, πλέξιμο και πλεκτά, καθώς και σε γυναικεία / ανδρικά ρούχα, στρατιωτικά, ρούχα ασφαλείας και εξωτερικής χρήσης, καθώς και σε δαντέλες, κάλτσες, ρούχα χωρίς ραφές, αθλητικά ρούχα και τεχνικά υφάσματα.
Νήματα πολυαμιδίου (νάιλον) χρησιμοποιούνται επίσης στην παραγωγή υφασμάτων μαζί με φυσικά ή άλλα συνθετικά νήματα.
Denier: 90-100
Filament: 48
Τύπος νήματος: FDY
Τύπος νήματος: Textured
Διατομή νήματος: στρογγυλή
Χρώμα: ημι-ματ
Χρώμα: πλήρως ματ
Χρώμα: Dope Dyed
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.
{"Chemical appearance":"Χημική εμφάνιση\n\nΤο Διθιοφωσφορικό 25s ή Υδρογόνο Φωσφορδιθιοϊκό έχει την εμφάνιση ενός σκούρου καφέ ή σχεδόν μαύρου υγρού. Ορισμένοι μπορεί να το κατατάξουν ως ένα λιπαρό υγρό βαντίκ καφέ και έχει πυκνότητα 1.17 – 1.20. Έχει pH 10 – 13 και ποσοστό ορυκτών ουσιών 46 – 49.\n\nChemical application and strength\n\nΗ Διθιοφωσφορική 25s ή Υδρογόνο Φωσφορδιθιοϊκό είναι γνωστή ως καλός συλλέκτης φυγόκεντρης επιφανείας για χαλκό, θειούχο άργυρο, θειούχο ψευδάργυρο (ενεργοποιημένο) και μεταλλεύματα μολύβδου. Μπορεί να διαλυθεί σε κάποιο βαθμό στο νερό. Επίσης, μπορεί να χυθεί απευθείας σε μύλους σφαιρών και δεξαμενές αποθήκευσης.\n\nΤο Υδρογόνο Φωσφορδιθιοϊκό χρησιμοποιείται κυρίως στη διαδικασία φυγοκέντρησης διαχωρισμού μεταλλευμάτων όπως μολύβδου και ψευδάργυρου. Λόγω των ιδιοτήτων του, δεν πρέπει να εκτίθεται σε έντονη θερμότητα όπως φωτιά ή ακραίο ηλιακό φως. Πρέπει να παρατηρείται κατάλληλη συσκευασία. Είναι αδύναμο στη συλλογή θειούχων ορυκτών και πυρίτη σε αλκαλικό μέσο. Είναι επίσης επιλεκτικό στη συλλογή μεταλλευμάτων.\n\nCAS Number: 61792-48-1\nHS Code: 292019"}
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Υγρή, διαφανής αδιαβροχοποίηση με βάση το πυριτικό άλας για τη βελτίωση των ορυκτών επιφανειών. Για την αδιαβροχοποίηση επιφανειών από σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία, βιομηχανικών δαπέδων με βάση το τσιμέντο σε αποθήκες, παραγωγικούς χώρους και ψυκτικούς θαλάμους κ.λπ.
Χαρακτηριστικά:
- βελτιωμένη δυνατότητα καθαρισμού
- αυξημένη στεγανότητα
Μορφή παράδοσης: 30 κιλά πλαστική συσκευασία
*Φρεσκάδα, καθαριότητα και η καλύτερη ποιότητα εγγυημένα από την 3K Global
*Για διαθεσιμότητα τρεχουσών ποικιλιών παρακαλούμε επικοινωνήστε
*Βιολογική Γεωργία
*Όλες οι Διαστάσεις
*Ο τύπος συσκευασίας που απαιτείται μπορεί να εφαρμοστεί
*Από την Αντάλια, Τουρκία
*Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
• 11 βιταμίνες + 8 μέταλλα.
• Βασισμένο στις απαιτήσεις του σώματος ανά ηλικία σε χρήσιμες ουσίες.
• Παρέχει θρεπτικά συστατικά και υποστήριξη στις αρθρώσεις, επεκτείνοντας την ενεργή περίοδο ζωής.
• Κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση κατά την περίοδο ARVI, δίαιτες και άλλους διατροφικούς περιορισμούς, καθώς και κατά την ανάρρωση από ασθένειες και υπερκόπωση.
Συστάσεις χρήσης: Για ενήλικες, πάρτε 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
Ο προπυλενογλυκόλης χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή πολυμερών σε μεγάλη κλίμακα. Χρησιμοποιείται ως χημική πρώτη ύλη για την παρασκευή ακαθαρτών πολυεστερικών ρητινών (UPR). Αντιδρά με ακαθαρές ανυδρίτες και ισοφθαλικό οξύ για να σχηματίσει ένα κοπολύμερ.
Αντιδρά με οξείδιο προπυλενίου για να παραχθούν ολιγομερή και πολυμερή που καταναλώνονται για την παραγωγή ευρέως χρησιμοποιούμενων πολυουρεθάνων.
Είναι χρήσιμο σε ακρυλικά αρχιτεκτονικά χρώματα με βάση το νερό. Ο αργός ρυθμός εξάτμισης του επιτρέπει να σταματά την ξήρανση της επιφάνειας.
Είναι εγκεκριμένο για έμμεση χρήση ως πρόσθετο τροφίμων. Έχει τον αριθμό E1520 για εφαρμογές τροφίμων. Χρησιμοποιείται σε ροφήματα με βάση τον καφέ, υγρά γλυκαντικά, παγωτό και αναψυκτικά κ.λπ.
Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Ο αριθμός E490 είναι ο αριθμός για καλλυντικά προϊόντα και φαρμακολογικά προϊόντα.
Εφαρμόζεται ως φορέας ή βάση για πολλούς τύπους μακιγιάζ στη βιομηχανία καλλυντικών.
Αριθμός οξέος: ≤0.5mg KOH/L
Νερό: ≤0.5%
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Τα αμυγδαλωτά, όπως και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, γεγονός που τους προσδίδει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι απαραίτητο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Θεωρείται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει τα συνολικά επίπεδα χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, έναν γνωστό αντιοξειδωτικό παράγοντα, που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, διευκολύνει τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες, καθώς και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Θεωρείται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω των συστατικών τους: ασβέστιο, μαγνήσιο, μάνγκανα, χαλκό, βιταμίνη Κ, πρωτεΐνη και ψευδάργυρο. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες της ομάδας Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. <strong>Συστατικά:</strong> αμύγδαλα <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong> Ενεργειακή αξία 2489kJ/602kcal - 30% ΣΗΔ* Λιπαρά 50,6g - 72% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3,9g - 20% Υδατάνθρακες 9,5g - 4% εκ των οποίων σάκχαρα 5g - 6%
Οι νιφάδες φαγόπυρου υποστηρίζουν την υγεία, σας δίνουν ενέργεια, βοηθούν στην απώλεια βάρους και βελτιώνουν τη διάθεση σας. Η γεύση των νιφάδων φαγόπυρου TM "TERRA" συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλα τα προϊόντα - από αυτές μπορείτε να ετοιμάσετε όχι μόνο μια νόστιμη συνοδευτική μερίδα φαγόπυρου, αλλά και σπιτικό ψωμί, τηγανίτες, κρέπες, κεφτεδάκια, ζυμαρικά και ακόμη και μπισκότα. Είμαστε σίγουροι ότι οι συγγενείς σας θα εκπλαγούν ευχάριστα από αυτές τις ασυνήθιστες και υγιεινές συνταγές!
Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. <strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g <1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g <1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση <strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Προέρχονται από δημητριακά σπληνισμένα, τα οποία στην πολωνική κουζίνα είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν ξεχαστεί, και τώρα επιστρέφουν στη μόδα. Οι σπληνισμένοι κόκκοι καταναλώνονται μετά το βράσιμο ή ωμοί. Προστίθενται σε γάλα, γιαούρτι και φρούτα.
Η αποξηραμένη κράνμπερι είναι φυσικοί καρποί που έχουν αποξηρανθεί ολόκληροι και έχουν εκλεπτυσμένη ξινά-γλυκιά γεύση. Οι καρποί έχουν σχήμα που θυμίζει αποξηραμένες σταφίδες, αλλά είναι μεγαλύτεροι, με ζωντανό χρώμα και ελαστική υφή. Οι καρποί κράνμπερι έχουν ευρεία χρήση στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι καρποί κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, βιταμίνες της ομάδας B, E, K), μετάλλων (νατρίου, καλίου, φωσφόρου, ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Η κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές της κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, προς όφελος της υγείας, μπορεί να καταναλωθούν τα παρασκευάσματά της, τα οποία δεν είναι τόσο ξινά όσο οι φρέσκοι καρποί κράνμπερι. Η κράνμπερι αποδεικνύεται εξαιρετική στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων που βρίσκονται στην ουροδόχο κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται με τα ούρα.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, της υπερδραστηριότητας του αίματος ή του σχηματισμού νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από 15 έως 40% των τροφών, δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος.
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοχημικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στον οργανισμό: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, πεπτικού και σκελετικού συστήματος, καταπολεμά την υπερπηκτικότητα του αίματος και τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης και ενισχύει την ανοσία του οργανισμού. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά με κακή απορρόφηση. Από τις τροφές απορροφάται μόλις το 15-40%. Ξηροί καρποί, σπόροι, προϊόντα δημητριακών, χυλοπίτες, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους που η διατροφή τους δεν είναι πλούσια στα αναφερόμενα προϊόντα, η συμπλήρωση μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητη. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να προμηθευτείτε συμπληρώματα μαγνησίου σε μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση.